Українцям потрібно давати якісну альтернативу російському контенту. Держава має вкладатись в цю справу, підходячи до неї, як до війни за свого глядача і слухача в інформаційному полі.

Таку думку висловив фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя. Про це він сказав в ефірі ток-шоу "Кондратюк у понеділок" на "5 каналі".

"Хочу, щоб люди розуміли, наскільки це важливо, особливо в час інформаційної війни з російським контентом, з країною, яка є агресором, яка в інформаційному полі й полях на сході знищує нас, давати якісну українську альтернативу. Таку, щоб молодь хотіла дивитись, ділитись, щоб їй було не соромно. І в це треба вкладатися, треба з останніх сил робити, і просто підходити до кожного кліпу, як до маленького бою за глядача", – сказав Тополя.

Натомість в Україні дуже часто виготовляють саме російськомовний контент, вважаючи, що його почує і оцінить більше слухачів.

"Чомусь в Україні прийнято "на русском языке делать контент, потому что он идет". А гурт "Антитіла", хоч і має декілька російськомовних пісень, робить саме український контент, при чому розуміючи, що аудиторія набагато менша, ніж аудиторія "СНГ, которая понимает", – зазначив співак.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

За його словами, якщо людина починає щось робити, у неї повинна бути мета.

"Ми були нещодавно на сході в прифронтовому містечку, де активіст з нічного клубу зробив центр патріотичного виховання молоді. Ми прекрасно розуміємо, яке там оточення навколо, коли в них, наприклад, вдома можна "зловити" канал "ДНР". І він у цьому просторі виховує цих дітей", – розповів Тополя.

Музикант переконаний, що держава має вкладати гроші у створення українського якісного контенту для дітей і молоді.

"Наприклад, "Губка Боб" – спробуй знайти його українською мовою. І маси інших мультиків українською немає. І тому ми крутимо по колу "Пригоди Котигорошка". Насправді це проблема. Державі потрібно виділяти мільярди гривень, щоб створювати контент для українських дітей", – підкреслив співак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лідер "Антитіл" Тополя показав символ білоруської свободи – як раніше вже не буде.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тарас Тополя розповів, як карантин вплинув на життя його родини.

Також Знай.ua писав, Тарас Тополя показав дивовижну знахідку маленького сина