Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зіркова красуня часто публікує відверті знімки, але цей раз став винятком – Даша виклала досить скромні знімки з саду, і зі своїм собакою.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Астаф'єва відображена в цікавій локації, вона сидить в саду поруч з плідним деревом айви, і чіпає плоди рукою, а на другому знімку вона вже зі своїм улюбленим песиком. Перед камерою зіркова красуня з'явилася в темному спортивному костюмі з кросівками. Її волосся недбало укладені, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до публікації Даша написала: "Рубрика "все з вами зрозуміло". Фанати в захваті від нових милих фото зірки, її завалюють компліментами в коментарях до знімків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.