Відомий український виконавець і телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, часто радує фанатів яскравими публікаціями про життя у своєму Instagram. Його пости в соцмережі зазвичай філософські і жартівливі, але в цілому дуже цікаві. Цього разу артист опублікував кумедне фото, на якому позує, мабуть, у своєму будинку, де живе разом з Надею.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Володимир зображений, сидячи на підлозі біля величезного дзеркала. Перед камерою він з'явився в чорному вбранні брюках і сорочці, але найбільше уваги привернули хитромудрі черевики на ногах артиста. Це фото дало можливість шанувальникам розглянути будинок Дантеса, в якому він живе разом з дружиною. Так, деякі помітили рослину квасолі на балконі, там же лежать гантелі, а інші звернули увагу на безліч незвичайних картин. У підписі до публікації співак написав: "Уявіть, що тут лонгрід з романтичним відтінком і шикарним гумором. Всім гарного вечора".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.