Актор Арам Арзуманян відомий українському телеглядачеві завдяки шоу" Танці з зірками "і ролі в серіалі"Великі Вуйки". У вівторок, 29 вересня, для колоритного Арзумяна настала дуже важлива дата. Рівно вісім років тому в цей день він поєднався законним шлюбом зі своєю коханою Христиною. За роки сімейного життя у них з'явилися дочка Анаїт і син Тигран.

Канал 1+1 у своєму офіційному акаунті Instagram привітав пару зі знаменною датою. Співробітники каналу процитували самого Арама, який впевнений — все, чого він досяг, вдалося саме завдяки підтримці Христини. Арам чуттєво зізнався в коханні дружині, написавши:

"Сьогодні у нас з Христиною 8 років спільного, єдиного і неповторного життя! Все, чого я досяг в житті тільки завдяки підтримці моєї другої, більшої, кращої і цільної половинки! Але особливо хочеться виділити найважливіші два щастя, які мені подарувала моє життя (так я називаю Христину) — дочку Анаіт і сина Тиграна. Люблю до Сіріуса і назад!”

Телеглядачі в коментарях приєдналися до привітань для цієї прекрасної пари, побажавши їй довгих і щасливих років разом.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Джамала зачарувала архівними фото своєї юності: красуня-мама, рідний дім і пісні під баян.

Як повідомляв Знай.uа, Арам Арзуманян раптово покинув "Танці з зірками", Влад Яма не став мовчати: "пристрасті не вщухають".

Знай.uа писав, Аліна Гросу після розлучення засвітилася з новим чоловіком, трималися за руки і гуляли під дощем.