Коханка Тарзана розважилась з друзями, відзначивши шампанським радісну подію. Яку - залишається лише здогадуватись.

Навколо зіркового сімейства співачки Наташі Корольової і стриптизера Сергія Глушка, відомого як Тарзан, не вщухає скандал. 50-річний шоумен зрадив свою дружину, з якою разом вже понад 17 років. Крім того, акторка Анастасія Шульженко, яку вважають коханкою Тарзана, заявила, що вагітна від 50-річного стриптизера.

Тарзан спочатку заперечував зраду, а потім записав відеозвернення, де сам зізнався у всьому, при цьому скинувши всю вину на молоду дівчину, яка, за словами Глушка, його "розвела".

Шульженко розкритикувала сповідь Тарзана під хіт Наташі Корольової "Червона помада". Зокрема, дівчина прокоментувала уривок з відеозізнання Глушка, де він неправильно вжив слово "сексизм".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Після того, як аудиторія обговорила її стосунки з Тарзаном, Шульженко вдалося непогано заробити на зйомках програм про неї. Гроші Анастасія вирішила витратити з користю - разом з друзями дівчина відправилася у відпустку. Відео з аеропорту вона розмістила в stories кілька днів тому.

А тепер Анастасія Шульженко опублікувала ролик, в якому демонструє, як розважається з друзями, розпиваючи шампанське. Що відзначає молода красуня, залишається лише здогадуватись.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коханка Тарзана Шульженко висміяла чоловіка Корольової

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова вперше перервала мовчання після зради Тарзана.

Також Знай.ua писав, Глушко зізнався, що зрадив Корольовій