Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка нещодавно оскандалилася через стосунки з чоловіком Каньє Вестом, часто ділиться в соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників новими фото, на яких з'явилася в цікавому образі у своєму значному гардеробі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кім зображена сидячи на диванчику в гардеробній кімнаті, вона знімає себе сама у велике дзеркало. Перед камерою модель з'явилася у двох комплектах, які складаються з вузького топа і крихітних трусиках, один – коричневого відтінку, другий лілового. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона активно сама собі позує. У підписі до публікації Кардашьян розповіла про білизну власного бренду. Шанувальники Кім в захваті від фотографій, її завалюють компліментами в коментарях до публікації, обговорюючи її незвичайну фігуру і значних розмірів гардероб зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашьян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткій сукні прилягла перед фотографом.