Найпопулярніша пара українського шоубізу - Володимир Дантес - співак, телеведучий, колишній учасник групи "ДіО.фільми" і його дружина, солістка гурту "Время и стекло" Надя Дорофєєва, розповіли, чому не мають дітей.

Читайте Знай в Google News!

Зіркове подружжя поки не планує поповнення. Про це Дантес розповів на YouTube-каналі 2POpodcast.

"Ми самі ще діти, і вік тут не має значення. Ми не знаємо, чого хочемо, і постійно думаємо про себе. Я хочу, щоб моя дитина була щасливою і не думала, де її мама з татом", — поділився артист.

На 50 хвилині запису Дантес пояснює, що не варто слухати нав’язані суспільством стереотипи про "пора дітей". За його словами, якщо ти в душі молодий пацан... то не варто напружувати себе.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

" Нам вже починає потихеньку хотітись дітей. Коли ми бачимо навколо стільки батьків з дітьми, ми розуміємо, що діти це непогано, з ними можна круто проводити час, тусуватись, відпочивати, подорожувати", - зазначає Дантес.

За його словами, на концерти дітей возити - круто. І кар’єрою жертвувати не потрібно, адже дитина не повинна бути причиною твого нещастя.

Підписники Дантеса і Дорофєєвої просто вибухнули емоціями після розпов про дітей: "Обычно так говорят, когда с этим проблемы... и забеременеть просто не могут", "Так и останетесь без деток", "Люди не лезьте не своё дело. Зачем вы так пишите что не будет у них детей? Будут у них дети всему своё время. За собой смотрите".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова пригадала настанови батька: "Він навіть не уявляв, яким буде 2020 рік..."

Як повідомляв "Знай.ua", напарниця Ткача з Кварталу кинула "іноземного принца", терпінню прийшов кінець: "Дійшли до такого... "

Знай.ua писав, Світлана Тарабарова другий раз стала мамою: згадуємо найяскравіші моменти вагітності зірки