Отримати визнання і успіх, коли є гроші, набагато простіше, ніж всього домогтися самому. Однак є в російському шоубізнесі зірки, які приїхали з глухої провінції. Все, що у них було, це талант і величезна працьовитість. Завдяки цим якостям вони без чиєсь допомоги домоглися успіху і визнання.

Читайте Знай в Google News!

Діма Білан

Кумир мільйонів дівчат талановитий красень Діма Білан народився в невеликому містечку Карачаєво-Черкеської Республіки. У місті живе лише 30 тисяч людей. Все, чим розважалася молодь, це тусовка ввечері біля пам'ятного місця-Меморіалу Слави.

Діма Білан, фото Instagram
Діма Білан, фото Instagram

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Настя Івлєєва

Перша леді Рунета, а саме так прийнято називати відомого блогера Настю Івлєєву. Вона родом з маленького села, що знаходиться недалеко від Санкт-Петербурга.

Івлєєва//www.instagram.com/_agentgirl
Івлєєва//www.instagram.com/_agentgirl

Настя постійно мріяла про життя в столиці. Вона приїхала і спочатку працювала там, де доведеться. Вона робила манікюр в салоні, була менеджером в автосалоні, працювала в нічному клубі.

7 років тому Настя відкрила свою сторінку в Instagram. Там вона почала показувати свої маленькі замальовки. Знімала смішні відео і почала показувати їх людям. Це було її хобі, їй подобалося цим займатися. Виявилося, що це і є та справа, яка зробила сільську дівчину відомою на всю країну.

Павло Воля

Народився гуморист і шоумен, зірка ТНТ Павло Воля в Пензі. Там же він отримав спеціальність філолога в педагогічному університеті. Зараз один з найвідоміших шоуменів в Росії.

Павло Воля, кадр з відео
Павло Воля, кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня дружина Пономарьова Олена Мозгова пригадала настанови батька: "Він навіть не уявляв, яким буде 2020 рік..."

Як повідомляв Знай.ua, напарниця Ткача з Кварталу кинула "іноземного принца", терпінню прийшов кінець: "Дійшли до такого... "

Знай.ua писав, що Боржемська надихнула українок на кардинальні зміни - вашому личку позаздрять навіть школярки.