Незабаром українських глядачів порадує нова серія тревел-шоу "Світ навиворіт". Незмінний ведучий Дмитро Комаров продовжить разом з глядачами розбиратися в непростій темі шлюбів у Китаї. На цей раз мандрівник познайомиться з китайським астрологом, а також вирушить на пошуки потенційних дружин для місцевих мільйонерів у компанії досвідчених "лав-хантерів".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби телеканалу "1+1".

Великі мегаполіси Китаю сьогодні все більше схильні до глобалізації - старі традиції йдуть, і їх поступово замінює сучасне життя. Так відбувається практично у всьому, але тільки не в питаннях одруження.

Дмитро Комаров, фото: прес-служба каналу 1+1
Дмитро Комаров, фото: прес-служба каналу 1+1

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У попередніх програмах Дмитро Комаров вже дізнався, що при створенні сім'ї тут головну роль відіграє зовсім не кохання і почуття, а батьківський вплив, прагматичний розрахунок і навіть астрологічні прогнози. Дружин підбирають на спеціальних ринках або через професійних свах.

У новій серії "Світ навиворіт" відправляється на сеанс до астролога разом з героїнею попередніх випусків - незаміжньою 32-річною Сяо Ю, яка за допомогою свахи познайомилася з потенційним нареченим і побувала з ним на "побаченні наосліп". Відповідно до традицій, до вступу в шлюб пара обов'язково повинна отримати прогноз на сумісність за зірками. І нерідко траплялося так, що після невтішних слів провісників молоді люди розлучалися.

Дмитро Комаров, фото: прес-служба каналу 1+1
Дмитро Комаров, фото: прес-служба каналу 1+1

"Для китайців астрологія – більше, ніж наука, це інструкція до життя, без складання якої не проходить жодна важлива подія в житті Піднебесної - весілля, народження дитини, покупка майна, навіть фінансові угоди. Все обговорюється з професійним астрологом", - розповість Дмитро Комаров.

Ведучий тревел-шоу теж побуває на сеансі китайського астролога і покаже, як саме вони перевірять сумісність пари по зірках. А також дізнається, який прогноз отримає Сао Ю і її потенційний наречений, і чи є майбутнє у пари, яка склалася просто на очах у глядачів.

Труднощі з пошуком другої половинки відчувають не тільки звичайні молоді люди, а й китайські мільйонери. У Шанхаї навіть існує спеціальне агентство, яке професійно займається підбором дружин для найбагатших і відомих людей. А вартість послуг тут може досягати 150 тисяч доларів.

Щоб дізнатися, наскільки ефективний такий спосіб вибору нареченої, і чи дійсно так просто стати дружиною мільйонера, команда "Світу навиворіт" поспілкується із засновником цього незвичайного бізнесу. А Дмитро Комаров спробує попрацювати один день в компанії так званих "лав-хантерів" і відправиться у місто на пошуки найкращої нареченої для одного із замовників.

За якими критеріями найбагатші люди Китаю вибирають собі наречених, і чи вийде у Дмитра Комарова просто на вулицях мегаполісу знайти майбутню дружину мільйонера — дивіться в новому випуску "Світу навиворіт" на каналі "1+1".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, молода дружина Комарова зібралася на" побачення " з відомим політиком.

Як повідомляв Знай.uа, Комаров зі "Світу навиворіт" благає українців про допомогу, хвороба прогресує.

Знай.uа писав, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" втратив всякі надії на людство.