Відома українська співачка і народна артистка України Катерина Бужинська зізналась, що 20 років тому жила з чоловіком-продюсером, який чинив над нею відверте насилля. У неї були стосунки із аб’юзером, який змусив її зробити аборт і бив її...

Про це 41-річна знаменитість розповілаКаті Осадчій у програмі "Світське життя".

Читайте Знай в Google News!

"Дівчата, якщо не дай Боже з вами відбувається насилля, завжди про це кажіть. Просто 20 років тому було дуже неприємно про це казати. Не хотілось, щоб осуджували, говорили за спиною. Хтось би пожалів, а хтось, можливо би посміявся", - зазначає зірка.

І додає, що він був її першим чоловіком в житті і вона його кохала. Це були перші стосунки юної дівчини. Познайомились, коли Катерині було 15 років, а у 18 вона вийшла за нього заміж.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зараз її чоловік - болгарин. І весь карантин вони провели у Болгарії. Також знаменитість розповіла, що у нового чоловіка прохолодне ставлення до її доньки від першого шлюбу, але Бужинську це не турбує. Її донька навчається у ліцеї в Києві і живе в Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Катя Бужинська вперше показала своїх двійнят

Як повідомляв портал "Знай.uа", Бужинська в халатику на голе тіло оголила пишні принади

Також, "Знай.uа" писав, що продюсер Бужинської бив її і змусив позбутися дитини