Відома українська співачка ONUKA стала мамою, тому не лише через карантин була змушена призупинити свою творчу діяльність. У травні в Нати Жижченко та її чоловіка Євгена Філатова (The Maneken) народився син.

2020-й рік став турбулентним для всіх, ONUKA присвятила синові новий трек "СЕАНС", який стане лід-синглом до майбутнього альбома ONUKA. Про це вона розповіла у інтерв’ю для Wonderzine Україна

Читайте Знай в Google News!

За словами артистки, це найінтимніший трек у її дискографії, адже він про страхи й тривоги, які передували народженню дитини. «Зараз я на шляху до перемоги над своїми страхами, – пояснює Ната. – І тільки коли вдасться побороти їх, я нарешті буду почувати себе гармонійно».

"Я казала собі: "Ну, що тобі ще треба? Це ж золотий час, коли можна спокійно побути вдома, насолоджуйся", – але стан був просто пригнічений", - зізналась зірка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Onuka, фото: Facebook
Onuka, фото: Facebook

За її словами, на початку справді було досить складно. Під кінець року я була дуже втомлена фізично й емоційно. Ми завершили гастрольний сезон, відпрацювали тури Китаєм, США та Канадою, провели серію концертів із НАОНІ й у грудні пішли у відпустку. Я планувала повернутися до роботи в лютому, а тоді навесні піти в декрет, але карантин уніс свої корективи в цей графік.

Я розуміла, що час відпустки можна використати для роботи над новим альбомом, але не мала ані сил, ані натхнення. Напередодні Нового року та певний час після нього в мене була жахлива депресія, така, як у юнацтві. Я вже добре знаю свої стани, тому звернулася до спеціаліста. Думала, що навіть доведеться вдаватися до медикаментозної терапії, адже просто проговорити проблеми із собою вже не допомагало. Я казала собі: «Ну, що тобі ще треба? Це ж золотий час, коли можна спокійно побути вдома, насолоджуйся», – але стан був просто пригнічений.

Погода теж тільки засмучувала. Я щодня чекала на сніг: для мене це з дитинства щось особливе, він мене ніби очищує, а за вікном натомість була депресивна мряка.

З часом трохи перелаштувалася. Написала величезний план для ONUKA, що та коли ми пишемо, знімаємо й видаємо. Плани на майбутнє були не надто щільними, але, якщо чесно, й енергії працювати не було. Завдань нуль, але й сил на ці завдання нуль.

Та коли почався карантин, стало набагато легше. Я зрозуміла, що зупинилася не тільки ми, а й увесь світ, і дозволила собі відпочити. Оскільки ми переїхали за місто, могла годинами гуляти в лісі зі своїм собакою, слухати аудіокниги та пити чай із термоса. Якщо в Китаї під час карантину зросла хвиля розлучень, то в нас з Євгеном, навпаки, була ідилія. Ми дивилися на проєкторі кіно, читали, нарешті прослухали весь подарований нам вініл, який не доходили руки розпакувати. Я реанімувала свої кулінарні навички та випікала якісь шалені торти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, співачка ONUKA підтримала білорусів трепетним посланням.

Як повідомляв Знай. ua, Onuka знайшла спосіб екологічного порятунку Землі.

Також Знай. ua писав, що Alyona Alyona влаштувала "зоряне" прибирання сміття на Гідропарку в Києві.