Руслан Євдокименко є сином радянської та української естрадної співачки Софії Ротару та народного артиста України Анатолія Євдокименка. А також, в певних колах відомим музичним продюсером, директором ТОВ "Вілла Софія" і підприємцем.

Читайте Знай в Google News!

Зараз він опублікував фотографію, на якій разом знаходяться і мама, і дочка — Софія. Справа в тому, що сьогодні, 30 вересня, відзначається День ангела і вітають жінок з іменами Віра, Надія, Любов і Софія.

"Іменини моїх улюблених Софії-старшої і Софії-молодшої! Будьте здорові і щасливі! Ви-найкращі!",- написав він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"З Днем ангела,!!!!))))) всіх благ", "З днем ангела великого свята Софієчка вас здоров'я вам, і всім нам благополуччя, щастя, любові Божої і нехай нас вбереже", "З днем ангела, нехай він завжди їх оберігає", "Iз задоволенням до вас приєднуємося", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Тарабарова показала першу зустріч сина і новонародженої донечки, сльози на очах.

Як повідомляв "Знай.ua", помічниця Скрябіна згадала дружбу з Кузьмою часів проекту "Шанс", архівні кадри розривають серце: "Тихий смуток про світлу душу"

Знай.ua писав, з села в люди: Білан, Івлєєва, Воля та інші зірки, приїхали з периферії. Отримати визнання і успіх, коли є гроші, набагато простіше, ніж всього домогтися самому. Однак є в російському шоубізнесі зірки, які приїхали з глухої провінції.