Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка похвалилася ще й дуже стильним осіннім образом - перші похмурі і дощові дні красуня зустріла в Києві, примірявши довгий шкіряний плащ, блакитні джинси і облягаючу чорну водолазку, доповнивши лук нюдовим макіяжем і масивними аксесуарами у вигляді сережок. Зірка, яка так сильно не хотіла, щоб літо закінчувалося, прогулялася по набережній на тлі Дніпра, засвітивши струнку фігуру.

вийшла зустріти осінь. Як вам погодка?))) ☔️☁️🌫 P. S. @yuriy_tkach оголосив #вкиевеосеньчелендж 😂 виставляйте свої сторі, ставте хештег і відзначайте мене) Найкраще буду репостити 🍂

Фолловери не пройшли повз: "@nataliya_mogilevskaya ааааа ХОДА шикарна фантастична незрівнянна😍 😍 😍 легенда🔥 😘❤️😍", " Ааахххххх харош 👍👍🔥🔥🔥🔥❤️", "@nataliya_mogilevskaya цей погляд і хода нере нереальна😻 😻 😻", " як ніби повернувся в 96рік . Спасибі!", "Погодка супер, Наташка 🔥🔥🔥🔥🔥 ❤️❤️❤️❤️❤️", "Наталія, Ти виглядаєш дивовижно".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захоплення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".