Присвячений він буде глибині та вишуканості сучасної української кухні.

Канал «Україна» і продакшн-компанія «Теле Про» підготували для глядачів четвертий сезон улюбленого кулінарного шоу, де в битві за звання найкращого кухаря зійдуться невістки і свекрухи, а також інші члени сімей. 24 неймовірні історії відносин, колоритні герої, гострі сімейні конфлікти і філософський підхід до їхнього вирішення. Відчайдушна боротьба того варта – переможець отримає не тільки звання кращого кулінара в сім'ї, а й 10 000 грн.

"Свекруха чи невістка" на телеканалі "Україна"
"Свекруха чи невістка" на телеканалі "Україна"

За словами незмінного ведучого кулінарного шоу Григорія Германа, четвертий сезон надовго запам'ятається глядачам не тільки унікальними рецептами, а й учасниками. Нові історії та цікаві герої з їхніми непростими долями і складними рішеннями навчать українців правильно, а головне – своєчасно вирішувати сімейні конфлікти. Серед героїв сезону: невістка, яка шантажує чоловіка і свекруху дітьми; темношкірий чоловік, батько п'ятьох дітей, який зміг дати своє прізвище тільки останнім двом; свекруха, яка побила матір своєї невістки; свекруха, яка наймає бомжів допомагати по господарству.

"Свекруха чи невістка" на телеканалі "Україна"
"Свекруха чи невістка" на телеканалі "Україна"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Завжди в конфлікті є дві сторони. Але ми обов'язково докопаємося до основ конфлікту, розглянемо його і постараємося зробити висновки. І звичайно ж, ми вразимо глядача унікальними рецептами української кухні!» – коментує ведучий шоу «Свекруха чи невістка» Григорій Герман.

"Свекруха чи невістка" на телеканалі "Україна"
"Свекруха чи невістка" на телеканалі "Україна"

Учасники четвертого сезону шоу «Свекруха чи невістка» разом з ведучим приготують страви за унікальними рецептами сучасної української кухні. До того ж, у кожній програмі на глядачів чекає багато корисних порад: як заощадити, підготувавши продукти для рецептів власноруч, чим замінити ті чи інші продукти, як за мінімальні гроші приготувати смачну і поживну вишукану страву.

Як повідомлялося раніше, «Свекруха чи невістка» – це українська адаптація популярного турецького формату Rivals-in-Law, який успішно виходить у 8 країнах світу. Розробкою української версії шоу займається продакшн-компанія «Теле Про». Ведучий проєкту Григорій Герман – справжній експерт не тільки на телевізійній, а й на реальній кухні. Він допомагає свекрухам і невісткам України розбиратися у тонкощах не тільки кулінарії, але і сімейного життя.

Дивіться прем'єру четвертого сезону сімейного кулінарного реаліті «Свекруха чи невістка» з понеділка по четвер о 10:20 на телеканалі «Україна».