Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною донькою Лізою і сином Гаррі, показавши, як першокласники проводять час вдома після школи. Так, артист і малюки займалися плаванням в їх критому басейні в замку села Грязь, при цьому діти багато сміялися і жартували.

Варто відзначити, що зіркове сімейство виховують Лізу і Гаррі, привчаючи з ранніх років до мистецтва, фізичного навантаження, малюки практично вільно розмовляють англійською та французькою мовами, займаються вокалом, активно розвивають словниковий запас, досить артистичні і цікаві. При цьому Гаррі і Ліза навчені хорошим манерам і етикету, тому не виглядають розпещеними і зарозумілими.

Добрий вечір! 😂

Фолловери залишилися в захваті, не пройшла повз і Світлана Лобода: "@maxgalkinru ну які ж кайфові ці дітки!!!!!😂 😍 😍 😍 😍 ", "Блііін весь час дивлюся на Вашу сім'ю і душа радіє - ви молодці , дітки супер !!!! я вас обожнюю🤩 🤩 🤩", "добрий, щасливе сімейство)) ви прекрасний батько", "галчата!!!🤣 👍 👫 , "Ось це і є щастя ! 👍👍👍".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.