Неймовірно, але відомий український ведучий врятував життя дитині. Відомо, що Даніелю Салему кілька разів довелося надавати першу допомогу випадковим людям. На сьогоднішній день гарячий мачо з ліванським корінням - артист, ресторатор і ведучий.

Читайте Знай в Google News!

А студентом Даніель Салем навіть уявити не міг, який крутий поворот здійснить його життя. Він навчався в медичному університеті і повинен був стати хірургом-офтальмологом. Але у долі були інші плани на хлопця.

Даніель Салем, фото: Новий канал
Даніель Салем, фото: Новий канал

Хоча Даніель не працює лікарем, медичне минуле не залишає його в спокої. Ведучому доводиться постійно когось рятувати. Про що він розповів за лаштунками шоу "Діти проти зірок", яке виходить на Новому каналі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Влітку двічі згадував навички екстреної допомоги. Перший раз у таксиста почався напад епілепсії. У нього вийшло припаркуватися поруч з моєю машиною. Я зміг відкрити дві двері, швидко опустив його сидіння назад, міцно взяв ззаду за шию, щоб він нічого собі не зламав. Після нападу говорив з ним обережно, тому що в цей момент людина поводиться як маленька дитина, ніби вона тільки народився на світ. А другий раз - хлопчик стрибнув з пірсу і почав тонути. Довелося його рятувати. Я так радий, що навчався в медінституті, тому що зміг допомогти в критичних ситуаціях.", - розповів ведучий.

Медичні навички він згадав і на зйомках шоу "Діти проти зірок". Даніель Салем "лікував" Сергія Притулу від небезпечного вірусу. Якого - дізнаєтеся в одному з випусків з 7 жовтня по середах о 19:00 на Новому каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, екссолістка NikitA в сукні зі сміливим декольте виконала мрію всіх чоловіків: "Бездоганна".

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко відвідала "моторошне" місце, що відображає реалії 2020: "Життя після людей".

Знай.uа писав, українська рекордсменка оголила груди 13-го розміру перед Джекі Чаном.