Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила яскравий кадр, насолоджуючись останніми теплими днями після зйомок у рекламі. Так, артистка приміряла фетровий капелюх гірчичного кольору і сама здивувалася тому, як сильно личить їй цей аксесуар.

Варто відзначити, що різні капелюхи - так звана "фішка" її чоловіка, у Сергія їх ціла колекція. А ось у красуні немає жодного, проте зовсім скоро, після маленького експеременту зі стилем все може кардинально змінитися, адже навіть стилісти відзначили, що зірці варто додати аксесуар в осінній гардероб.

СБ @babkin_official у нас знатний Капелюшник🎩 і тут на примірці до зйомок мені кажуть-Снєж, вам капелюхи більше личать, ніж Сергію!...😳 Уявляєте моє здивування після цих слів, коли в гардеробі жодного капелюха?🤷🏻‍♀️🤪 1 Жовтня, Друзі! 🍁 Час капелюхів, прогулянок по лісі, фото з жовтим листям; час пледа, чаю і глінтвейну; час любити і обніматися!🥰

Фолловери не пройшли повз: "дуже личить вам! 👍🏻🔥🔥🔥🔥🔥", "Вам чудово і карколомно в капелюсі!!!!🔥 ", "Вам дуже личить капелюх! ❤️".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.