Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап виставив уривок з кліпу на пісню "Tonight" своєї підопічної Мішель Андраде, прем'єра якого відбудеться зовсім скоро, 2 жовтня.

Так, дівчина відірвалася в ролику по повній, даруючи численним шанувальникам літній настрій. Красуня приміряла кілька яскравих і спокусливих образів, блиснувши стрункою фігурою, а також зізналася, що багато що під час зйомок ролика зробила вперше - наприклад, стрибнула в крижану воду, політала на літаку, зробила розворот на 360 градусів і багато іншого.

Michelle Andrade with “Tonight” October 2d !!! Don’t miss hot premier! #michelleandrade @mishvirmish Гаряча прем'єра в жовтні, пісня # tonight Мішель Андраде, не пропусти!

Фолловери не пройшли повз, в захваті залишилася Надя Дорофєєва: "обожнюю цю пісню!!", "не знаю шо там за повноцінний трек, але мені вже лайк лайк лайк⚡⚡️", " дуже сексуальна 🔥", "карколомна пристрасть❤️❤️❤️", " красуня💞 🌹".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.