Співачка номер один Західної України, Ірина Федишин, знову поділилася напрочуд красивими світлинами на своїй сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Читайте Знай в Google News!

Співачка виклала фотографії, на яких вона тримає красивий великий букет. Не менше уваги привертає і образ зірки: білі чоботи з довгими халявами, біле довге пальто, підібране у пучок волосся. З акцентів - червона помада і вставка на манжеті пальто. Безперечно вдалий образ, який дуже личить співачці - не дивно, що велика кількість підписників відгукнулись на ці світлини схвально.

Пост до фотографій пояснює, куди такою красивою і вишуканою збирається іти співачка: “Йду вітати маму 💐❤️Дякуємо усім за привітання 😘”. У сторіс співачки можна побачити короткі відео дороги до мами. Неочікувано, проте родина взяла з собою кота - маленького Сімбу, який їхав у спеціально рюкзаку для котів. Справжні галицькі цінності такі - всією родиною вітати родичів у якнайкрасивіших строях!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.uа писав про те, що співак Вадим Олійник розбурхав фантазію фанаток вологим торсом. Нещодавно зірковий красень опублікував у соцмережі пікантне фото, на якому позує з голим торсом і в чорних плавках вночі на пляжі.

Також портал Знай.uа писав, що Бабкін втік з дому в космос на ракеті, прихопивши з собою 5nizza. Сергій Бабкін останнім часом не перестає тішити своїх фанатів веселими, легкими танцювальними піснями.

Також портал Знай.uа писав, що маленький українець увірвався до Книги рекордів неймовірними здібностями: "Десять музичних інструментів"