Зірка Comedy Club Гарік Харламов розповів, чому вони з актрисою Христиною Асмус вирішили розлучитися, а також прокоментував чутки про коханку.

Харламов пояснив, що вони з Асмус вирішили розлучитися, щоб уникнути домислів і залишитися друзями. Про це він розповів в інтерв'ю Peopletalk.

Також комік прокоментував чутки про стосунки з Яною Кошкіною, з якої йому приписували роман в ЗМІ.

"Спливають якісь "новини" про мою коханку, ще про щось - це дуже смішно", - зазначив Харламов.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами коміка, між ним і Яною Кошкіною немає ніяких стосунків - вони просто знайомі.

Харламов вважає, що боротися з чутками про особисте життя безглуздо, тому він на це реагує спокійно.

"Ми з нею знайомі, перетиналися на різних проєктах - через це якось навіть ніяково", - додав Харламов, коментуючи чутки про стосунки з Кошкіною.

Також Харламов відверто розповів про розлучення з Асмус. За його словами, у них з Христиною немає ворожнечі після цього свого рішення.

"Ми спочатку вирішили, що все пройде спокійно і згідно із законом, суд - офіційно розійдемося і залишимося друзями, щоб потім не було домислів", - пояснив комік.

Харламов зазначив, що саме тому вони одночасно зробили пости в Instagram про рішення розлучитися.

Він зауважив, що його колишня дружина теж працює в проєкті для ТНТ і все, крім штампа в паспорті, залишається, як колись.

"Все залишилося так само, крім штампів "чоловік" і "дружина" в паспорті", - каже Харламов.

Як повідомлялось раніше, Харламов і Асмус оголосили про розлучення 22 червня, проживши у шлюбі майже 8 років. За словами Христини, розійтися вони вирішили ще близько року тому. Харламов подякував дружині за роки спільного життя і запевнив, що вони продовжать виховувати спільну доньку Анастасію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гарік Харламов втратив бізнес і загруз у боргах після розриву з Асмус

Як повідомляв портал Знай.ua, з'явилися чутки про роман Харламова з пишногрудою зіркою

Також Знай.ua писав, Харламов закотив гучну вечірку в клубі без Асмус