45-річна співачка, актриса, телеведуча, продюсер і народна артистка України Наталія Олексіївна Могилевська продовжує радувати своїх шанувальників публікаціями в соціальній мережі Instagram, на неї підписано більше мільйона чоловік.

Читайте Знай в Google News!

Вона опублікувала нове фото і при цьому привітала людей з міжнародним святом. "А без чого ви не уявляєте своє життя? Я без музики, а ви? Вітаю з Міжнародним днем музики всіх причетних і тих, для кого це є невід'ємною частиною життя!",- написала вона. І стоїть на знімку біля столу з посмішкою.

"Без любові", "Життя без музики, як без повітря. Тільки вона може так збудувати мене і надихнути. Підняти з пилу. Будь-який. Навіть повернути на цей світ. І тоді готова творити", "Музика — це навіть не їжа і не вода. Це більше. Порімаю її Дівую, як Дар", "Ми без дітей не можемо уявити своє життя", — написали шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Сам Міжнародний день музики щорічно відзначається у всьому світі 1 жовтня, а рішення про проведення цього свята було прийнято ще в 1973 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль вперше зізналася, чому не спілкується з батьками: "У нас вже різне..."

Як повідомляв "Знай.ua", клала руку туди і шльопала по сідницях: маму Кім Кардашьян звинуватили в домаганнях. Позов проти голлівудської світської левиці подав Марк Мак-Вільямс, колишній охоронець, який працював на сім'ю в 2017 році.

Знай.ua писав, Олександр Пікалов пішов на відчайдушний крок заради фанатів: "Спочатку я був проти"