Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників у своєму Instagram незвичайним постом.

Читайте Знай в Google News!

38-річна знаменитість опублікувала ніжне фото, на якому зображена в красивому образі. У підписі до кадру Віра зазначила, що 1 жовтня у світі відзначається Міжнародний день музики, і повідала сумну історію зі свого дитинства.

"Коли мені було 9 років, ми вшістьох: батьки і чотири милашки-сестрички☺️, жили в трикімнатній квартирі. У нас вдома був сірий магнітофон "Іж305С" і касети, які ми заслуховували до дірок. Ми настільки насолоджувалися піснями, що ставили їх на паузу, щоб записати слова, а потім заспівати самим. Моє пристрасне захоплення музикою почалося саме тоді, з хітів Erasure, Ace of Base, Філіпа Кіркорова, Вадима Казаченко, Ірини Аллегрової та Юрія Лози - тих, чиї касети були у мами і тата. Жили ми скромно, але дружно.

Якось раз батьки, повертаючись пізно ввечері від друзів додому, зустріли в трамваї бездомного хлопчину років 12-ти і вирішили його прихистити. Сказали, яка різниця, годувати чотирьох або п'ятьох дітей. Тим більше, що ми з сестрами завжди мріяли про старшого брата.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ми почали благополучно жити всі разом нашою сім'єю, а я кожен день не могла повірити своєму щастю, що у мене тепер є брат, про який я так мріяла! Але одного разу, повернувшись додому, зрозуміли, що його немає.. Він пішов і прихопив з собою наш єдиний музичний скарб - той самий магнітофон. А ми засмутилися подвійно... 😔позбувшись брата і музики...

Минуло багато років.. І тепер я оточена музикою, музичними братами, але це вже зовсім інша історія..", - написала Брежнєва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, юна донька Віри Брежнєвої підкорила фотосесією на пляжі: "Втілення жіночої краси".

Як повідомляв портал Знай.uа, Віра Брежнєва лише в халатику приміряла довгу штучку, яка є в сумочці у кожної.

Також портал Знай.uа писав, що Віра Брежнєва засвітила груди в блискучому міні-топі.