Мер'єм Узерлі – європейська і турецька акторка, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому проекті "Величне століття". Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Зараз її знають і на Заході, і на Сході, і навіть на теренах пострадянського простору. Хоча після пластики обличчя її складно впізнати з першого погляду, це все ще та сама улюблена артистка, яка й досі продовжує дивувати своїх шанувальників новими образами. Останній з них вразив пресу пікантними деталями.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний знімок був опубліковані на сторінці Мер'єм Узерлі в соціальній мережі Instagram.

На фото зірка позує у світлій дизайнерській сукні з пікантним вирізом в зоні живота. Доповнили образ красива висока укладка з випущеними пасмами з боків і макіяж з акцентом на очі. Особливу увагу привертають ефектні прикраси - масивні сережки і золотий браслет.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Цікаво, що на сторінці всесвітньо відомої зірки досить багато коментарів російською.

Бозе😍😍😍😍лаввв❤️❤️🔥🔥🔥🔥обожаю тебя!!!!!!!!!! Я о тебе узнала кто посмотрела великолепный век! Просто бомба сериал с тобой

Шикарная актриса! Любимая Хюррем Султан!

Блин, почему ты такая красивая??? 😍🙀🙀🙀 это не законно, быть такой красоткой! 😭

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.