Сергій Бабкін продовжує дивувати усіх своїми тілесними вправами. Співак методично пропагує йогу серед підписників, тим більше, що до його вправ часто долучається дружина. Світлини пари у дивних позиціях - типове явище для соціальних мереж Бабкіних.


Читайте Знай в Google News!

Так і цього разу співак опублікував світлину, зроблену під час заняття йогою, на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”. Співак в самих трусах сидить на килимку на тлі зелені дерев. Його ноги і руки чудернацького сплетені. Бабкін підписав цю світлину так: “Усім доброго ранку!”


Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Підписників зірки не лякати таким позами, ба більше вони прискіпливі і дошкульні навіть у них. Так на фото один сухий листочок ліг так, немов це пупок зірки. Про “смішний” пупок відразу написали фанати, проте інші прихильники відразу ж заперечили цю ідею, відповівши, що не потрібно вигадувати дивне - це лише листочок. Сам співак не прокоментував цю дивну ситуацію.


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Сніжана Бабкіна вперше повідала про життя задовго до шлюбу з Сергієм.

Також Знай. ua писав, що Бабкін втік з дому в космос на ракеті, прихопивши з собою 5Nizza.