Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - виявляється, красуня стане мамою вдруге. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Як виявилося, у новому сезоні "Танців з зірками" Ілона зовсім не збирається сидіти вдома - її партнером став шоумен Дмитро Танкович, проте пара вже встигла покинути проект під час другого прямого ефіру, отримавши від суддів 29 балів за фокстрот. Зокрема, красуня вирішила не впадати у відчай, активно голосує за інших учасників шоу, не пропускає жодного прямого ефіру і навіть дає об'єктивні оцінки парам. А нещодавно Ілона розповіла про те, коли варто повертатися в свою колишню форму після вагітності, порадившись при цьому з лікарями-акушерами.

Як і коли повернутися в свою колишню форму після вагітності? Що можна робити, чого не можна, яке повинне бути навантаження,яке харчування, чи не вплине спорт на ГВ? Зараз мій директ просто завалений подібними питаннями, ось вирішила відповісти вам на кілька з них,тим більше що до цього я проконсультувалася у своїх лікарів і тепер можу точно виділити кілька рекомендацій. Але пам'ятайте, дорогі дівчатка☺️, кожен організм індивідуальний і такий же потрібен підхід. 🙏 І в цілому, що б я вам не говорила і не радила, вам також варто це все обговорювати особисто зі своїми лікарями, які вели вашу 🤰 🏻 і тільки з їх дозволу приступати до тих чи інших навантажень і порад 👌 🧐 1. Якщо пологи пройшли без ускладнень і природним шляхом, то до спорту приступаємо не раніше, ніж через 6-8 тижнів☺️ 2. Якщо був кесарів розтин - будь-яке фізичне навантаження не раніше, ніж через 12 тижнів ️ 3. Харчуємося як завжди, не за всіх🤪 👌, якщо сідаємо на дієту, то обов'язково робимо це не на шкоду собі, а просто намагаємося правильно і якісно харчуватися 4. Прес починаємо качати не раніше, ніж через 6-8 тижнів, але замість цього можемо займатися дихальними практиками для черевної порожнини, виконувати нахили,скручування, присідання👌 5. Гуляємо часто на свіжому повітрі, бажано виходжувати 10/15тис кроків+ можна виконувати присідання,випади, махи ногами 6. Можна навантажувати руки, але вагою не більше 2кг 7. Займатися танцями або йогою, можна додати плавання 8. Обов'язково виконувати вправи Кегеля для швидкого відновлення і зміцнення м'язів таза 9. Обов'язково стежимо за поставою і можна пройти курс масажу 10. Підписуємося на мою сторінку @ilonagvozdeva стежимо за сторіз і приходимо у форму разом💃 🏽 🤪 🙏

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і" Танців з зірками " не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.