Артистка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко перетворилася на руду бестію і зняла кумедне відео. Вона показала оригінальний ролик на своїй сторінці

Читайте Знай в Google News!

"Яка велика купа, а купа, купа....",- наспівує дівчина на манер пісні Иванушек.

На відео мама стоїть спиною і дуже засмущалася від такої пісні в свою сторону. Однак Вікторія тут же поспішає заспокоїти маму і стверджує, що це вона не про маму і її купу, а про ті ями, які вирили кроти.

"Доця, перестань", - соромиться мама, яку грає теж одна з актрис театру і кіно.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від такої імпровізації дівчат і зробили масу компліментів. У тому числі фанати відзначили почуття гумору дівчат і подякували за позитивний настрій.

" Дівчата ви суперові !!! Я вас обожнюю", " класно Віка. Як то кажуть, Галина Федорівна не про те подумала ви. Такі позитивні відео знімаєте" ," Я від вас в захваті"," Моя любов форевер", " Здається чача була несвіжою. А кроти такі тварюки понарювали нір", "хуліганська", " Ох і Доця сп спалила мати!", "Купа купа", - пишуть коментатори.

Варто нагадати, що Булітко зізналася, що сама не очікувала від себе такої сміливості - пофарбувати волосся в яскравий баклажанний колір.

" я сама не очікувала, що буду фарбуватися в специфічні кольори. Але блонд якраз тим і хороший, що дозволяє пробувати нове без шкоди для волосся. А зараз літо, так що побути яскравою не буде зайвим. Тим більше, це тонік. Він поступово вимиється, а я постійно буду різною!",- зізналася вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Булітко з "Дизель шоу" засікли в пологовому будинку, неймовірно щаслива.

Як повідомляв Знай. ua, зірка" Дизель Шоу " Булітко прикинулася королевою ночі Поляковою, але мама все зіпсувала.

Також Знай. ua писав, що зірка" Дизель Шоу " Булітко кардинально змінила зовнішність.