Українська комедіантка опублікувала нове відео в своєму Instagram, чим спантеличила своїх шанувальників.

Акторка "Кварталу 95" Олена Кравець, подруга нинішнього президента України Володимира Зеленського, яка недавно вилікувалася від коронавірусу, часто ділиться з фанатами моментами свого особистого і професійного життя.

Акаунт комедіантки вже налічує 647 тисяч передплатників. Тому не дивно, що кожна нова публікація Кравець викликає бурхливу реакцію в інтернет-користувачів.

Нещодавно Олена Кравець оприлюднила короткий ролик, на якому професійно позує перед камерою. На відеокадрах зірка постала в білому в'язаному светрі і бежевих штанах. Свій образ доповнила довгим пальто коричневого відтінку. Волосся Олена розпустила, а на обличчя нанесла ніжний макіяж.

"Ще трохи магії вчорашніх зйомок, осені, неба і людей ... А що знімали-таємниця наразі. Coming soon ...", - загадково підписала публікацію Олена Кравець.

Шанувальники побачивши публікацію тут же почали залишати свої коментарі. Дехто розгледів на кадрах "вагітність" Олени, а декому фотосесія видалась елементом виборчих перегонів.

  • "Мені здалося, чи не здалося - вагітність!?";
  • "Так починається передвиборчі перегони... Цікаво, чи буде балотуватися Олена Кравець в президенти у 2024 році?";
  • "Лєна, Ви, випадково, не в мери Одессочки готуєтеся, чи це програма з порятунку Куяльника?!", - задаються питаннями шанувальники.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, одужавши від covid-19, Олена Кравець ганяє на крутих машинах

Як повідомляв портал Знай.ua, Кравець з "Кварталу 95" відзначила 18-ту річницю весілля

Також Знай.ua писав, Олена Кравець з Кварталу 95 перемогла небезпечну хворобу