Популярний український співак Макс Барських, який часто виступає в Росії, презентував трек-присвяту "Армагеддон", який написав для коханої.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що прем'єра пісні відбулася 24 вересня на концерті артиста на оглядовому майданчику КВЦ "Парковий" у Києві. Композиція увійде до шостого альбому Барських, який вийде 9 жовтня.

Макс Барських, фото з Instagram
Макс Барських, фото з Instagram

Артист розповів у інтерв'ю "Lofficiel", що під час створення цієї пісні дав собі обіцянку оберігати і кохати людину, яку зустріне в майбутньому.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

""Армагеддон" – щоранку я прокидаюся з надією, що сьогодні той самий день, коли я знайду своє кохання. Ту саму, після якої я усвідомлюю, що важливіше для мене більше нічого не існує. Кожен рядок в "Армагеддоні" – це мрія і обіцянка самому собі, що я не злякаюся відповідальності і без краплі сумніву зможу присвятити себе повністю цьому почуттю, зможу розчинитися в коханій людині навіть тоді, коли навколо буде руйнуватися цілий світ", - поділився Макс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Барських презентував новий бренд Nick Vangard, над яким працював останні кілька місяців.

Як повідомляв портал Знай.uа, гранд-фінал "Супер Топ-моделі по-українськи" пройшов з шиком і блиском: виступ Барських під кристалами Swarovski.

Також портал Знай.uа писав, що Макс Барських був таємно закоханий у Лободу і терпів побої: приховані сторони життя артиста.