Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соціальній мережі.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу зіркова красуня розмістила в соцмережі досить відверту і провокаційну фотографію з відпочинку, на якій постала абсолютно оголеною. Свою модельну фігуру Леся прикрила величезною тарілкою з вареними раками і лимонами.

"Плани на вечір п'ятниці? 😁 Я раків наварила😌 🦞 P. S. Я вже бачу ці заголовки завтра..🙈 - Нікітюк, прикриваючись тим, що варить раків, фоткалася оголеною в чанах. Подруги залишилися голодними і неприкритими 😆 Що будете робити у вихідні ?? 👇🏻👇🏻👇🏻"- жартівливо передбачила телезірка.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"А я скажу по російськи не кури фото, а прокрути фото 😂😂😂 Леся, любимо тебе", "Клас. Ви як русалка тут. От би ще на фото поруч був русалмен 😉", "😲🌺🌺🌺 я теж хочу раків, спасибі ❤️ ️за ідею))) ви класна🤗", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Леся Нікітюк показала любов всього свого життя – не важко здогадатися.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк осідлала жеребця і показала кругленький животик: "Барбі вагітна".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк зачепила за живе Сергія Притулу на шоу "Хто зверху?" – закрився в гримерці і не хотів виходити.