Відома українська актриса Олена Кравець ще в серпні перехворіла коронавірусом, а вже зараз поступово повертається на простори телебачення і на своїй сторінці в Instagram опублікувала нове фото. На жінку, яка є однією з головних учасниць "Студії "Квартал-95" і "Жіночого Кварталу" в цій соціальній мережі підписано понад 647 тисяч осіб.

Читайте Знай в Google News!

Вона виклала фотографію в помаранчевому костюмі, рукава у неї вже за традицією закатані. "Все повертається на круги своя ... ось і наш @zhenskiykvartal_official теж повернувся на екрани. Ми приготували багато життєвого, влучного, зворушливого і, звичайно ж, смішного! Зустрічаємося сьогодні о 22: 00 на "1+1"!",- написала вона.

"Нарешті, така довгоочікувана прем'єра! Дуже чекаю!", "Шикарний костюм Олена, lady in Red", "Слава Богу, нарешті то, я вже скучила", "Сильно красива. Чекаю не дочекаюся", "Були на записі в Жовтневому отримали масу задоволення, спасибі величезне, спасибі за якісний "продукт" і професіоналізм", - написали шанувальники актриси в коментарях.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Королева після колючих зрад Тарзана відпалила з дагестанцем: "Це неймовірно..."

Як повідомляв "Знай.ua", Бред Пітт втомився від каламутних відносин між Анджеліною Джолі та його новою 27-річною пасією.

Знай.ua писав, зірка "Євробачення" Кончіта Вурст порадувала німців і оголила волохаті груди: "Як і очікувалося"