Український актор, телеведучий і стендап-комік Володимир Остапчук лише півроку тому офіційно розійшовся зі своєю дружиною Оленою Войченко після 12 років шлюбу, як вже зараз планує нове весілля, а в подарунок на заручини наречена отримала кільце Tiffany і діамантом. Раніше ж, шоумен подарував жінці автомобіль марки Range Rover.

Читайте Знай в Google News!

В ефірі телепередачі "Світське життя" Катерина Осадча поспілкувалася з Остапчуком та його новою пасією нотаріусом Христиною Гірняк. На початку вересня вони захворіли коронавірусом, а на питання про те, скільки коштує лікування, відповіли, що в районі 6-7 тисяч гривень, які були витрачені на антибіотики, вітаміни, комп'ютерну томографію легенів і повторний ПЛР-тест.

Телеведучий розповів, що це сталося з ним, коли він зі Львова з роботи повертався додому, а у нього піднялася температура до 39,5 °C, потім пропав нюх і смак. Хвороба у Христини протікала легше, так як у Володимира була зафіксована двостороння пневмонія.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також Катерина Осадча заговорила і про весілля, яке їм довелося перенести. Вони вирішили не відкладати, так як потім можуть з'явитися діти і закоханим вже буде не до весілля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, важкохвора Шоптенко з "Танців з зірками" розповіла про свій стан: "Не порівняти ні з чим"

Як повідомляв "Знай.ua", "Не хочеться вірити": друзі розбитого інсультом Моїсеєва підозрюють найстрашніше

Знай.ua писав, Волочкова розкинула шпагат перед носом коханця-перила замінили балетний верстат.