Поки були відкритими літні тераси, зірки шоубізнесу встигли з розмахом відсвяткувати свої Дні народження на свіжому повітрі. Так, в ефірі телепередачі "Світське життя" показали, як відсвяткували Наталія Могилевська, Юрій Горбунов та Ольга Сумська.

Читайте Знай в Google News!

Могилевська вирішила відсвяткувати в розкішному київському ресторані з видом на Дніпро. На 45-Річчі Наталії були помічені Надія Дорофєєва, з якою жінка познайомилася ще 12 років тому, разом з Володимиром Дантесом. Також Влад Яма зі своєю законною дружиною Ліліаною. Танцюрист був її партнером під час першого сезону "Танці з зірками".

Ще перед сценою виступив 90-річний Григорій Чапкіс, який дав танцювальний майстер-клас Катерині Кухар та іншим. І незважаючи на дрес-код, всі гості були одягнені в білі речі, співачка Оля Полякова виділилася і одягла рожеву сукню. Помічена була і Ірина Білик, з якою у Могилевської був пристрасний поцілунок на сцені ще п'ять років тому.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На Дні народження Юрія Горбунова прийшов Монатік, Марія Єфросиніна, Олексій Потапенко, який подарував програвач вінілу, Олег Михайлюта, який зараз виступає під псевдонімом "Фагот", і Ольга Полякова.

Ольга Сумська ж вирішила відсвяткувати своє 54-річчя в Єгипті. Їй захотілося повітря, простору і моря, якого вона не бачила протягом декількох років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, важкохвора Шоптенко з "Танців з зірками" розповіла про свій стан: "Не порівняти ні з чим"

Як повідомляв "Знай.ua", "Не хочеться вірити": друзі розбитого інсультом Моїсеєва підозрюють найстрашніше

Знай.ua писав, Волочкова розкинула шпагат перед носом коханця-перила замінили балетний верстат.