19-річна дочка екс-ВІА-Гри Віри Брежнєвої Соня Кіперман виросла у нас на очах. І тепер публікує в своїх соцмережах пікантні фото, багато в чому затьмарюючи зоряну маму. Дивишся, і перебіжуть до неї всі мамині шанувальники. І адже тепер ніхто не скаже на Сонечку "ай-ай— ай" і "куди мама дивиться" - Соня тепер повнолітня.

На своїй сторінці в Instagram дівчина опублікувала кілька відвертих фотографій, які змусили чоловічу аудиторію остовпіти. Кіперман позувала в чорному ліфчику і шкіряному жакеті, так що будь-який бажаючий міг без перешкод розглянути її груди. "in ur jacket", - підписала Соня фотографію, що перекладається як"у твоєму піджаку". І залишила фоловерам інтригу-з ким це вона так бурхливо проводить час, що навіть примудрилася стягнути піджак і надіти його поверх нижньої білизни.

Підписники моделі бурхливо відреагували на фото. В коментарях Софію засипали компліментами.
"Прекрасна, спокуслива!", "Цвітеш день у день", " Красива дівчина!",- писали шанувальники.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше