Популярна співачка Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Співачка болівійського походження, але знає багато мов, серед яких російська, але нещодавно вона презентувала україномовний хіт. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком – Мішель показала незвичайне фото, на якому з'явилася в спокусливому образі. Мабуть, це кадр з її нового кліпу, який зібрав вже півмільйона переглядів на YouTube.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, красуня позує, сидячи попою біля підніжжя пілона, вона ніби заснула, виглядає дуже втомленою. Перед камерою Мішель з'явилася в коротеньких Темний шортах і чорному топі цікавої фактури. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж, свій образ співачка доповнила масивними леопардовими черевиками. У підписі до публікації Андраде написала:"Pol milliona na YOUTUBE, спасибі велике @konstantinfreedom". Фанати не залишили без уваги таку спокусливу публікацію співачки, її завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.