Українська співачка, легенда шоу-бізнесу, Ірина Білик неочікувано поділилася зі своїми прихильниками книжковою рекомендацією. Ба більше, співачка зробила цілу фотосесію під враження від книжки, на якій приміряла образ головної героїні книги. На фотосесії книжки був і молодший син зірки, який позував поруч із мамою. Білик закликає усіх прочитати “Дилерів реальності” Ніколаса Димитрова.

Читайте Знай в Google News!

Відповідну публікацію Білик розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ірина Білик, Instagram
Ірина Білик, Instagram

Співачка опублікувала цілу фотосесію, на якій позувала у дивовижному образі. Такими словами зірка пояснила свій вибір: “Настільки захопилася україномовним виданням улюбленого роману "Дилер Реальності" @dealer_of_realities , що не витримала і приміряла на себе образ з книги мого друга Ніколаса Димитрова. Я завжди була принципова в області захисту прав і свобод, може через те сексуальна й небезпечна Августа - глава секретної медіа-корпорації, здалася мені мало не богинею справедливості, яка в романі творить закони для нової раси супер людей. Боги не задають питання, і не відповідають на них - вони лише беруть верх і вимагають виконання своєї волі. Якою буде ваша?”

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірина Білик раптово змінила стиль, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала, як виглядала в молодості.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ірина Білик зворушила історією з дитинства, фанати не стримують сліз.