Сергій Безруков - відомий актор російського кіно, який за останні роки зумів зіграти практично усіх культових героїв російської культури, останнім часом активно користується соцмережами. І полюбляє публікувати особисті моменти з життя.

Читайте Знай в Google News!

На своїй сторінці у соціальній мережі Іnstagram Безруков поділився надзвичайно милим і сентиментальним ранковим відео. Сергій прикинувся конячкою і тягне на покривалі своїх дітей. Малі аж пищать від радості.

"Всім добрий, бадьорий ранок!!!!💪 💪 💪 💪 💪 💪 Граємо в "їздового тата"!!!😂😂😂😂😂😂😂😂", - підписав актор кумедне відео.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фолловери замилувались сімейним радісним відео і засипали Безрукова втішними коментарями і компліментами.

"Какие же детки счастливые.... Хотя казалось бы катание на одеяле 😄 но зато с папой", "Боже как приятно смотреть на вашу семью Серёжа.Дай бог вам и вашей семье здоровья и долгих лет жизни❤️", " Любимое занятие моего сына, только мы на махровое халате катаемся😂", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, роки безжальні: актори серіалу "Бригада" змінилися до невпізнання, як виглядають Саша Білий і компанія.

Як повідомляв Знай.uа, Україна зачинила двері перед новими російськими книгами: повний список.

Знай.uа писав, поповнення в родині Безрукова: актор ошелешив фанатів радісною новиною.