Український ведучий на Люкс ФМ і шоу на YouTube" Слава+ " Слава Дьомін показав шанувальникам, як його домашній кіт протестував і схвалив нові меблі. Про це він розповів шанувальникам у своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"поки ніхто не бачить😂 нашому Барсу сподобався набір від @jyskua 🐈 🔥 👍 хлопці, Дякую за ваші поради в дірект! Завдяки вам вибрав цю красу👍", - написав Слава.

На фотографіях пухнастий кіт Барс забрався і вирішив відпочити на новому столі. Нахабна морда навіть не подумала злазити, коли його помітив Слава.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Кумедний кіт розтопив сердечка шанувальників ведучого, вони відзначили, який він красень і в тому числі зробили компліменти нових меблів Дьоміна.

"Які у вас класні стільці 😍😍😍 я теж такі шукаю у вітальню😍😍 котик теж чудовий😍", " Який красень😍😍", "Красавчик", "Новий стіл випробувати адже треба", "Спалився", "Вітаю з обновою, класний стіл 👍👍👍 А кішаки та вони хитрі, моя Ірина Федишин теж на стіл лізе як ніхто не дивуватися ", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведучий Слава Дьомін несподівано приєднався до"танців з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, Влад Яма знайшов нового суддю на" Танці з зірками", Кухар навіть моргнути не встигла.

Також Знай. ua писав, що Олександр Усик вирішив піти в танці перед боєм з британцем