Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила досить пікантне відео, на якому показала, як проводить вечори разом з сім'єю - донькою Веселиною, синами Артуром і Єлисеєм, і звичайно ж, самим зірковим батьком.

Так, артистка вирішила підняти Сергію настрій, позуючи в міні-шортах і маєчці і засвітивши струнку фігуру. Красуня йшла до виходу з кімнати як ні в чому не бувало, проте в якийсь момент передумала і вирішила трохи потверкати, блиснувши сідницями. Такі танці здивували не тільки чоловіка, але і їх красуню-дочку.

Мне по-воскресному ВСТРУСНУЛОСЬ Хотела мужа рассмешить И чтобы Вам щаз не уснулось Решила в Инстаграм залить😆 P. S. робимо зачистку небажаних підписників. На старт! Увага! Понеслася!🚀

Фолловери не пройшли повз: "Супер!!! 👍 😍 ", "Фігура - бомба", "ось що значить жінка бомба - ракета❤️", "Як перестати дивитися?))) ну круто ж вийшло, несподівано, судячи з реакції домашніх 😂","Снєжа, обожнюююю🤣 😘 😘".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.