Дружина відомого українського телеведучого Дмитра Комарова Олександра Кучеренко прогулялась із укрїнським артистом Олександром Пономарьовим. Про це артист написав у своєму Instagram і попросив Комарова, щоб той не ревнував.

Читайте Знай в Google News!

"Продефілювали набережною Дніпра з @aakucherenko , поспілкувалися про різне , @komarovmir , не ревнуй 😃", - написав Пономарьов у підписі до фотографії.

Судячи із тегів, знаменитості поспілкувались на природі, біля води у якомусь маловідомому місці у Києві. Про що розмовляли відомі українці, Пономарьов не розповів, але про ревнощі Комарова згадав.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Олександра із злегка підкрученим волоссям, скуйовдженим вітром стоїть у сервоному пальто, а Олександр Пономарьов обережно позаду неї, чи обіймає він дівчину, на фото не видно.

Фолловери почали реготати із попередження Пономарьова, який боїться ревнощів Комарова.

"Ревнуй, Діма, ревнуй! Бо ще прийдеться вчитися співати, як Пономарьов! 😂", "Щоб не ревнувати - треба ціпок подовше о гарної дівчини прив'язати)))", "Красивая жена у Димы ❤️", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" врятував десятки дітей простим способом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Комарова похвалилася ідеальною фігурою в розкішному вбранні.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров з "Світу навиворіт" зустрінеться з неземними істотами.