Леді Гага, королева епатажу американської музичної сцени, яка нещодавно презентувала новий кліп, який безпосередньо відсилає до неймовірного “Кольору гранату” 1969 року Сергія Параджанова, поділилася надзвичайно красивою і простою фотографією зі свого життя. Так, співачка розмістила світлину на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”. На ній світова знаменитість займається спортом - дереться з дна розщілини угору.

Читайте Знай в Google News!

Альпінізм та скелелазіння надзвичайно популярна активність у США, це хобі має велика кількість американських зірок. Не дивно, що Леді Гага - одна з них. Співачка поділилася фотографією, на якій зображено, як вона піднімається вгору скелею. На ній спортивне спорядження і короткі шорти з топом. Обличчя зірки не видно, проте можна оцінити стрункість її рук та й загалом мініатюрність фігури. Співачка підписала свою світлину так: “💪❤️”.

Леді Гага славиться своїми складними кліпами та концертами, де зірка часто виконує акробатичні трюки і активно танцює. Разом із тим, про стосунки співачки зі спортом, спортивні хобі - інформації не так багато, а тому ця світлина дещо проливає світло на активності співачки у її вільний від роботи час.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гуморист Дядя Жора переплутав дружину з машиною: купив каблучку, але...

Також "Знай.ua" писав, що Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає