Юлія Саніна, українська співачка, учасниця колективу "Hardkiss" і десятого сезону шоу "Танці з зірками", показала спокусливі фото із партнером по танцях.

Читайте Знай в Google News!

Сет із чотирьох фото в чорно-білих тонах Юлія опублікувала на своїй сторінці в Іnstagram.

Жодних підписів Саніна не додала, лише тегнула ссвоїй стилістів, візажистів і перукарів. На світлинах вона з хореографом Дімою Жуком, партнер пристально зазирає їй у очі, поки Юлія позує на камеру.

Фолловери просто не стримують емоцій через цікаві фото.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Юличка, вы большая молодец 👍 у вас огромный прогресс в танцах 🕺 верю, что вы можете ещё больше и победите 🏆", "Юля, спасибо за самые красивые танцы❤️", "Невероятная😻😻😻😻🔥🔥🔥🔥🔥🔥", - пишуть користувачі.

Саніна розповідає, що вона пішла на цей проєкт, щоб розкрити свою сексуальність, “познайомитися” зі своїм тілом більш фундаментально. Танці Саніної переважно отримують високі оцінки від суддів, хоча й часто журі критикує пару Юлі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Влад Яма відверто заговорив про лідерів нового сезону "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай.ua, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати.

Також Знай.ua писав, що українці розлючені через виліт вагітної Гвоздьової з "танців з зірками".