Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила гарячу серію фото, на яких позувала в шовковій міні-сукні золотого кольору з відкритою спиною і глибоким декольте, відправившись в такому сміливому вигляді на червону доріжку. Так, артитска доповнила відвертий образ срібними босоніжками, суцільно вкритими стразами, а також високою зачіскою і акуратними прикрасами, не упустивши шансу засвітити струнку фігуру і груди.

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися. Ірина Горова, Наташа Горова і Позитив залишилися в захваті від вбрання, а ось деякі фанати розкритикували образ: "Це занадто розпусні фотографії.", "Навіщо ці проституцькі фото (саме 2ге) ?", "навіщо такі фото?і так всім зрозуміло що дуже красива дівчина", " ще голос як у дитини, а вже не терпиться з трусів вистрибнути. Ох вже цей шоу-бізнес, дах зносить нереально.".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.