На офіційному каналі Ксенії Собчак на Youtube була опублікована перша серія великого інтерв'ю Наталії Корольової і Тарзана після скандалу. Виходячи з побаченого, можна помітити, що на 47-річній виконавиці зовсім немає обличчя через всю ситуацію, що склалася.

Читайте Знай в Google News!

Чітко видно, що розійшлася інформація про зраду найпопулярнішого стриптизера Російської Федерації підкосила жінку. У королевою залишилася глибока образа, в першу чергу, на "Перший канал" і Костянтина Ернста, до якого співачка зверталася з проханням про припинення різних ток-шоу із запрошенням шахрайки і згадки сім'ї королевою.

З інтерв'ю зрозуміло, що Тарзану вдалося переконати свою дружину в тому, що його обдурили і опоїли. Деякі звинувачують виконавицю в піарі перед виходом пісні під назвою "Червона помада", в якій співається: "Червона помада мені йде, а він виявився не той".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак якщо вся ця ситуація була зрежисована, то в якийсь момент події пішли не за планом і спливли реальні подробиці зради. Наташа Корольова зараз не знає, як жити далі, незважаючи на те, що протягом 20 років шлюбу вона закривала очі на дзвінки коханок чоловіка, які вважали своїм обов'язком повідомити співачці про пригоди Тарзана. Виконавиця виправдовує його і захищає, але і обурюється, що він привів даму додому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Як не дивно, ми як і раніше удвох", - Тарзан піснею відповів на чутки про розлучення з Корольовою.

Як повідомляв "Знай.ua", Корольова вже підшукала заміну Тарзану, шанувальники не знаходять слів.

Знай.ua писав, Корольова після колючих зрад Тарзана відпалила з дагестанцем: "Це неймовірно..."