Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі грайливе фото з відпочинку, але оцінили її старання не всі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Настя з'явилася в цікавій локації на відпочинку, вона стоїть біля віконної арки і дивиться в об'єктив. На ній сексапільний світлий купальник з цікавим принтом, який підкреслив витончену фігурку і апетитні принади. Волосся красуні розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Каменських написала: "Кожна жінка – дика кішка. Іноді мила і грайлива, іноді сильна і небезпечна. Кого ви збираєтеся звільнити сьогодні?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, правда не всі оцінили чергове оголення Насті.

Коментарі під постом Каменських
Коментарі під постом Каменських

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.