Анастасія Покрищук, скандальний блогер і учасниця телепроєкту “Від пацанки до панянки” на “Новому каналі” продовжує бути собою і відповідати на запитання підписників з гумором і самоіронією. Жінка позиціонує себе людиною, яка може давати поради або повчати. Направду, Анастасія дуже часто буває логічна, правдива і емансипована у своїх відповідях. Разом із тим, велику кількість людей пантеличить зовнішність дівчини: вона неодноразово робили пластичні операції на лиці, зараз найбільш помітними на її обличчі є надзвичайно величезні вилиці.

Читайте Знай в Google News!

В одному з останніх відео Анастасію запитали, чи робить вона операції для того, щоб знайти заможного чоловіка. На це блогерка відповіла у власній манері: “Ви бачили взагалі цих мадам, які роблять собі операції, щоб знайти заможнішого чоловіка? Вони мають вигляд не такий як я. Вони мають вигляд дитяти, які такі “уті-путі”, триндякають отак. Тож це не я!” Завершення відповіді взагалі викрикнула, тоді як “уті-путі” показувала мімікою і руками. Варто зазначити, до в дівчини не лише великі скули, але й губи, а тому міміка Анастасії надзвичайно виразна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, раніше найбільш перероблена з "Від пацанки до панянки" назвала сильних жінок дурепами: "Напружує".

Також портал Знай.uа писав, як українська Кардашьян Олена Омович почала роздягатися просто посеред вулиці.