Популярна американська співачка Лана Дель Рей з'явилася на публіці в сітчастій масці, що сильно здивувало її фанатів. У такому не зовсім зрозумілому вигляді зірка з'явилася у філії книжкового магазину Barnes and Noble в Лос-Анджелесі.

Читайте Знай в Google News!

Лана Дель Рей читала уривки зі свого нового збірника віршів "Violet bent Backwards Over the Grass". Відеоматеріали та фотографії з заходу співачка опублікувала у своєму Інстаграмі.

Лана дель Рей, фото: instagram.com/lanadelrey
Лана дель Рей, фото: instagram.com/lanadelrey

Стривожені шанувальники засипали зірку закликами одягти "справжню маску":

"Лана, будь ласка, одягніть справжню маску"

"Ти добре знаєш, що ця маска марна"

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Це не маска. Ти робиш хорошу музику, але приймаєш погані рішення"

"Королева громадського здоров'я"

Пояснити ситуацію намагалася сестра Лани Дель Рей, Керолайн Грант, яка в прямому ефірі транслювала читання віршів в Instagram. Вона сказала, що у співачки "негативний результат", і та трималася у двох метрах від своїх шанувальників. Проте на фотографіях з соцмереж видно, як вона позує в небезпечній близькості до інших людей.

Слід зауважити, що деякі закордонні магазини пропонують маски з прозорим покриттям, щоб люди зі слабким слухом могли читати по губах. Цілком імовірно, що й маска співачки мала внутрішню прозору підкладку під сіткою. Проте наразі сама Лана Дель Рей на шквал обурення ніяк не відповіла.

Коментарі, фото: instagram.com/lanadelrey
Коментарі, фото: instagram.com/lanadelrey

Коментарі, фото: instagram.com/lanadelrey
Коментарі, фото: instagram.com/lanadelrey

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татуйований актор звів з розуму мільйони жінок, Бреду Пітту час на пенсію: "Я загинула і бачу янгола"

Як повідомляв портал "Знай.ua", невгамовна Карпа дала бій осінній депресії в українській вишиванці із шампанським: так відтягнутися мріє кожна жінка

Також "Знай.ua" писав, що Ротару вшанувала пам'ять свого чоловіка, показавши архівний кадр: "Є вічна любов..."