Українська письменниця Ірена Карпа, яка нещодавно видала свою нову книжку "Як виходити заміж стільки разів, скільки захочете", поділилася свіжими фотографіями. І натякнула на третю вагітність. У жінки вже є двоє дітей.

Читайте Знай в Google News!

Знімки письменниця опублікувала на своїй сторінці в Іnstagram. Їх супроводжує пост:

" Одного разу дві подружки Іра і Галя (прям як ми із сістером) зустрілися, щоби... більше нічого не робити разом. "Ну бо я вагітна втретє!" - сказала Іра. "Ой. І я вагітна в третє..." - сказала Галя. Довго ржали", - написала вона. Ірена Карпа

Карпа, фото facebook
Карпа, фото facebook

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Саме так дві дизайнерки вирішили таки щось робити разом: шити людський одяг для вагітних. Людський - це такий, щоби зручний і красивий. А ще в умовах свідомого споживацтва - щоби його так само можна було носити після вагітності, а не викидати на смітник історії.

На фото Карпа, ні грама не вагітна, а сукню цю свою просто обожнню. Бо вона на всі сезони, оцей от наш улюблений ресторан/баня/пляж і прям відчутно, що шилося з душею. (І да: силует такий, що навіть якщо не вагітна, можеш жерти, скільки влізе, і будеш виглядати стрункою. Ех, осінні лайфхаки 🤦🏻‍♀️🤣))

Плюс доя лінивих: плаття спокійно лежить на полиці і не мняцкається: воно уже з помняцканої тканини.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татуйований актор звів з розуму мільйони жінок, Бреду Пітту час на пенсію: "Я загинула і бачу янгола"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Фреймут оцінить: суддя МастерШефу Ектор Хіменез-Браво згадав свою роботу в готелі

Також "Знай.ua" писав, що Ротару вшанувала пам'ять свого чоловіка, показавши архівний кадр: "Є вічна любов..."