Українська співачка і колишня солістка "ВІА Гри" Анна Седокова зробила визнання, що в дитинстві до неї чіплявся вітчим. Про домагання чоловіка вона розповіла на презентації своєї книги " я сильна. Я впораюся".

Читайте Знай в Google News!

Виконавиця не заперечує, що досі у неї складні стосунки з мамою і вона не може її пробачити за те, що сталося в її дитинстві.

" я б взагалі не звертала на нього ніякої уваги, якби ночами дядько Сергій (вітчим Седокової – ред.) не приходив до мене. Він відкривав двері в мою кімнату і завмирав над моїм ліжечком. Спочатку стояв і дивився на мене, думаючи, що я сплю. Потім обережно просовував руку під ковдру і починав гладити мене по голій нозі. З кожним разом забираючись все вище і вище. Я перестала спати ночами, з жахом чекала, що ось зараз скрипне двері маминої кімнати, і я почую важкі кроки", - поділилася артистка.

Седокова, коли була підлітком, скаржилася на вчинки вітчима, проте мама своєчасно не втрутилася. За це Анна не може її пробачити досі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"наші відносини досі натягнуті, я не можу її пробачити. Не допоміг ні психолог, ні прочитана книга"радикальне прощення". Коли мені виповнювалося 20 років, вона навіщось привела на свято того самого дядька Сергія. Вчинок, звичайно, дивний", - додала зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Седокова поділилася потаємною таємницею після карантину.

Як повідомляв Знай. ua, Анна Седокова в латексі віддалася пристрасті сповна.

Також Знай. ua писав, що Анна Седокова написала відверту книгу про себе.