Донька Примадонни російського шоу-бізнесу Крістіна Орбакайте забула про музику і кинулась в садове господарство. Артистка показала шанувальникам нове відео і здивувала.

49-річна російська співачка Крістіна Орбакайте в Instagram оприлюднила відео, як вона порається в саду.

Читайте Знай в Google News!

"Неділю провели на фермі! Запаслися яблуками, овочами і прекрасним настроєм 🥰 🍎 🍏 🍅" - прокоментувала відео Орбакайте.

На відео знаменитість насолоджується збором урожаю, власноруч зриває з дерева яблука у корзину - справжнісінькі дачники-садоводи. Її донька бігає поруч із мамою і тішиться природою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі виявили бажання теж завітати на таку ферму, але дехто зауважив, що ферми такого штибу існують лише у США. У штатах всі ферми доступні. Можна поїхати на будь-яку, за будь-якими фруктами і овочами, за дуже символічну ціну, самим набрати все що сподобалося. І таким чином долучитися до природи. І не треба кочувати на дачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Крістіна Орбакайте похизувалась польотом доньки понад хмарами

Як повідомляв портал Знай.ua, Крістіна Орбакайте спивається на очах у маленької доньки через орієнтацію сина

Також Знай.ua писав, колишній чоловік Орбакайте одружився вже вшосте на зовсім юній дівчинці з Чечні.