Українська ведуча Соломія Вітвіцька показала, як вона стала хрещеною мамою для малюка вже в 7 раз. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram, де часто ділиться моментами зі свого професійного та особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

"Ніколь❤️ Похрестили чарівну дівчинку🙏 🏼 хай буде щасливою! Вже всьоме стала хрещеною мамою🙌 Але вперше таїнство у Львові", - написала ведуча.

Шанувальники прийшли в захват від нових фото Соломії і засипали її компліментами. Багато хто почав питати і бажати ведучій няньчити якомога швидше своїх дітей і відчути радість материнства. Хоча деякі і відзначили зовнішній вигляд дівчинки восени і задалися питанням, чому дитина така роздягнена.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Красуні", "Соломія, Ви просто чудова Хрещена мама!", "І мій чоловік має семеро похресників, а я троє. Це чудово, бажаю вам і вашим похресникам здоров'я і Божої опіки", " а своє коли буде Соломіє у вас....???", "Соломія вам вже пора своїх няньчити, чого я вам і бажаю!", "Фото, на якому Ви тримаэте сосочку, таке миле", " Вітаю!!! Ангела-Охорнця!!!", "Бажаю вам відчути щастя материнства"," Бажаю, щоб наступні хрестини були у вас", " а чого це дитя таке розділе?",- пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Соломія Вітвіцька пишним бюстом в купальнику підняла фанатам не тільки настрій.

Як повідомляв Знай. ua, Соломію Вітвицьку сильно "покидало" по Україні і вона не стрималася.

Також Знай. ua писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко.